Vælg en side

Kontakt os

Ikke perfekte…

Men vi glæder os til at høre fra dig.

Foredrag? Webinar?

Skriv til os på info@denuperfekteskole.dk

DEN UPERFEKTE SKOLE

ONLINE FOREDRAG!

Kom til online foredrag med TV- og podcastvært Sara Maria Franch-Mærkedahl og lektor i positiv psykologi Sanne Østergaard Nissen om hvordan vi opnår øget trivsel, nærvær, selvværd og mod trods tidens perfekthedskultur.

Kontakt os

Vi vil glæde os meget til at komme ud til din virksomhed, arbejdsplads, skole, uddannelsesinstitution eller gruppe af venner eller veninder og tale om modet til at være uperfekt.

Skriv til os på info@denuperfekteskole.dk

Sara Maria Franch-Mærkedahl

Sara Maria Franch-Mærkedahl

SaraMaria@denuperfekteskole.dk

Sara Maria Franch-Mærkedahl er kendt som vært på TV2. Hun er tidligere model og kender fra modelverden alt til, hvordan frygt og angst for ikke at være perfekt kan virke ødelæggende. For man kan godt være smuk udenpå og føle sig helt uperfekt indeni.

Sanne Østergaard Nissen

Sanne Østergaard Nissen

Sanne@denuperfekteskole.dk

Sanne Østergaard Nissen er lektor ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, master i positiv psykologi, cand.merc., coach og forfatter til bogen “Skønheden i det uperfekte”. Hun har selv kæmpet med perfektionisme og har først ved at arbejde med sin egen perfektionisme og ved at hjælpe andre fået modet til at dele blandt andet sine digte og sange.

DEN UPERFEKTE SKOLE

LYT NU!

Hvorfor stræber vi efter det perfekte? Hvad gør denne stræben ved os? Og hvordan opnår vi mere trivsel og glæde i hverdagen ved at slippe idéen om det perfekte liv?

Book os til foredrag & webinarer

Kontakt os her:

info@denuperfekteskole.dk