Vælg en side

OM OS

 TV- og podcastvært Sara Maria Franch-Mærkedahl og lektor i positiv psykologi Sanne Østergaard Nissen ønsker sammen at gøre op med tidens perfekthedskultur. Ikke fordi man ikke må gøre sig umage. Ikke fordi man ikke må gøre noget ud af sig selv. Men fordi dyrkelse af det perfekte kan føre til forskellige mistrivselsproblematikker. Vi ønsker at være med til at skabe øget trivsel, nærvær, fællesskab, selvværd og ikke mindst selvomsorg og glæde i hverdagen.

Skønheden i det uperfekte

Vi er påvirkelige væsner, formet af den kultur vi er en del af.

De seneste 20-30 år er der sket en stigning i presset for at være perfekt. Tidens perfekthedskultur må og skal vi gøre op med, da perfektionisme kan føre til forskellige former for mistrivsel. I bogen ”Skønheden i det uperfekte” giver Sanne Østergaard Nissen 12 bud på, hvordan vi igennem refleksion og dialog får masken til at falde og sammen finder veje til mere trivsel, nærvær og glæde i hverdagen. Skønheden er at finde i alt det som binder os sammen. Både i de gode og i de mindre gode stunder i livet.

Køb ‘Skønheden i det uperfekte’ her

 

Samarbejde – Den uperfekte skole

For Sara Maria har perfekthedskulturen haft stor indflydelse på hendes tanker og følelser, selvværd, mod, mål, forventninger og personlige udvikling – ja generelt hele hendes liv og hverdag – et liv hvor angst også har været en følgesvend.

Af samme årsag tog hun fat i Sanne Østergaard Nissen, da hun så at Sanne udkom med bogen “Skønheden i det uperfekte”. Det er nu blevet til 12 podcastepisoder, hvor de sammen kommer omkring emner, der berører os og som vi bliver påvirket af i perfekthedskulturen.

Lyt til podcasten ‘Den uperfekte skole’ her..

Fra podcast til foredrag

I podcastserien ‘Den uperfekte skole’ belyser vi, hvordan vi finder modet til at hylde det uperfekte og ufuldkomne i tilværelsen.

En lærerig proces, som vi ønsker at udbrede viden om. Derfor holder vi nu foredrag. Her kan du komme med og gøre op med perfekthedskulturen samt få værktøjer til mere trivsel, selvværd, nærvær og mod i dagligdagen.

Lidt om os

Sara Maria Franch-Mærkedahl

Sara Maria Franch-Mærkedahl

Sara Maria Franch-Mærkedahl er kendt som vært på TV2. Hun er tidligere model og kender fra modelverden alt til, hvordan frygt og angst for ikke at være perfekt kan virke ødelæggende. For man kan godt være smuk udenpå og føle sig helt uperfekt indeni.

Sanne Østergaard Nissen

Sanne Østergaard Nissen

Sanne Østergaard Nissen er lektor ved UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole, master i positiv psykologi, cand.merc., coach, foredragsholder, forfatter og har forsket i perfektionisme. Derudover vover hun selv modet og det uperfekte ved at skrive digte og sange, synge, tegne og male. Hun er dette forår 2021 sammen med musiker Morten Rolskov aktuel med sit første album ”Dem vi er”. Hun har selv kæmpet med perfektionisme og har først ved at arbejde med sin egen perfektionisme og ved at hjælpe andre fået modet til at dele blandt andet sine digte og sange.

Den uperfekte skole

Online foredrag!

Kom til online foredrag med TV- og podcastvært Sara Maria Franch-Mærkedahl og lektor i positiv psykologi Sanne Østergaard Nissen om hvordan vi opnår øget trivsel, nærvær, selvværd og mod trods tidens perfekthedskultur.